Golipark

Teret adunk törekvéseinek.

Az egykori Goldberger gyár épületeit magas acélpillérek, szegecselt gerendák és téglaboltozatok teszik karakteressé. A letisztult stílusú, felújított, nagy belmagasságú kiadó loft, iroda, stúdió és multifunkcionális helyiségekben rengeteg a természetes fény. A többfunkciós terekben a magánszféra, a fókuszmunka és a közösségi tevékenységek jól összehangolhatók, és az otthonosság lehet a berendezőelv.

A Golipark indusztriális loftjait, stílusos irodáit és stúdióit azoknak az előre tekintő cégeknek ajánljuk, akik tudják, hogy a reprezentatív, dolgozóbarát munkahelyi környezet bevételben is mérhető profitot eredményez.

A jó atmoszféra megteremtése a mi feladatunk is. Közhasznú és kulturális projekteket támogatunk a társadalmi felelősségvállalás jegyében, melyekről a Társadalmi felelősség menüpontban, illetve az Artkartell hírekből is tájékozódhat.

 

Óbuda szívében.

Artkartell hírek

Megnyílt a Pipacs Pékség a PP Center Üzleti Központ területén

2022/08/30 15:41

Örömmel tudatjuk, hogy a PP Centerbe költözött a Pipacs Pékség. Biopékségükben (https://pipacspekseg.hu) a legtöbb fajta természetes kovásszal készült kenyeret megtaláljátok, csakúgy mint a klasszikus péksütiket, kávét, és nagyon sokféle vegyszermentes termelői terméket, natúr borokat... Kontinentális reggelit is adnak, bruncholni pedig 11:30-tól tudtok venni. De ha csak egy kávéra van kedvetek beugrani hozzájuk, arra is szeretettel várnak már reggel 8 órától!

A Reményi Ede utcára nyílik a boltuk -4-es kapuhoz közel -, de belülről is be tudtok menni, a 10-es épület középtáján, a kiszélésedő parkoló mellett, a vörös csigalépcső alatt.

Minden csodafinom.pipacs.jpg

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!

Asztalos Zsolt kiállítása a PP Centerben

2022/06/17 15:21

Artkartell projectspace örömmel fogja bemutatni Asztalos Zsolt Trauma című egyéni kiállítását. Megtekinthető (telefonos egyeztetéssel: +36 30 847 5178): 2022. június 23 – július 22., PP Center Üzleti Központ 1033, Szentendrei út 93.

asztalos_zsolt_fb_cover_trauma.jpg

Megosztom Facebookon! Megosztom Twitteren! Megosztom Tumblren!